3D-beelden

Nadat de plannen van je nieuwe inrichting zijn uitgetekend, kan je in principe beginnen. Maar wat als zo’n grondplan je niet veel wijzer maakt? Dan kan je een 3D-visualisatie je helpen.

Door een 3D-beeld op te stellen van je ruimte, is het meteen duidelijk hoe die er zal uitzien. Het lijkt alsof je een realistische foto van je ruimte bekijkt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij het eindresultaat. Dit zijn enkele voorbeelden van de toepassingen:

  • Je kan experimenteren met verschillende kleuren en materialen. Zo kan je je interieur helemaal afwerken en weet je meteen wat er bij elkaar past. Twijfel je nog over tegelvloer of parket? Met een kleine aanpassing kan je meteen vergelijken. Het kost niet veel tijd om achteraf de juiste tegels of verf te kiezen als je het resultaat al hebt gezien.
  • Ook je meubels en andere voorwerpen kunnen in het 3D-beeld staan. Een lege ruimte geeft een vertekend beeld van de realiteit. Met je eigen meubels erin weet je meteen wat je kan verwachten. Zelfs kaders kunnen aan de muur en gordijnen rond de ramen. Hoe meer details je ruimte heeft, hoe realistischer die zal aanvoelen.
  • Je krijgt de ruimte vanuit verschillende hoeken te zien. Geen vreemd vogelperspectief dus, maar jouw standpunt. Op die manier krijg je echt het gevoel alsof je in de ruimte staat.
  • Ook je verlichting kan worden aangepast naar je wensen. Of het gaat om bestaande armaturen of nieuwe die je graag wil uittesten, het is allemaal mogelijk. Je weet zo hoe de lichtkleur en -warmte in de ruimte zal zijn. Indien nodig kan je die ook aanpassen.
  • Wil je achteraf graag doorsnedes voor de uitwerking? Dat kan ook op basis van een 3D-beeld. Omdat een visualisatie opgebouwd is vanuit een 2D-plan, kan je andere aanzichten makkelijk opvragen. Zo kan je zelf aan de slag, of kan je projectleider je werf overnemen.

Voor meer uitleg of een gesprek kan je altijd bij ons terecht via de contactpagina.