Wat we doen

Interieurarchitectuur

Bij het uitdenken van uw nieuwe interieur houden we rekening met het bestaande karakter van uw woning. We gaan op zoek naar de juiste combinatie van authentieke elementen en nieuwe materialen. Hierbij stemmen we ons ontwerp af op wat u verwacht en verkiest.

Eerst tekenen we een plan uit waarmee we uw en onze ideeën samenvoegen. Dit zetten we vervolgens om in een 3D-tekening. Daardoor krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw ruimte er zal uitzien. Mocht u dat wensen, contacteren we ook aannemers voor uw project en begeleiden we de volledige uitwerking. Indien u dit liever zelf beheert, leveren we gedetailleerde plannen voor u af die klaar zijn om te worden uitgevoerd.

Bij IN-TACT geldt dat we niet met vaste formules werken. U krijgt enkel wat u zelf wenst; niet meer en ook niet minder. Daarom nemen we graag de tijd om uw plannen te bespreken.

Meubelontwerp

IN-TACT staat ook voor unieke meubelstukken die net iets anders zijn. Onze eenvoudige, stijlvolle ontwerpen zijn een mooie aanvulling in uw interieur. Alle meubels zijn origineel, en gebaseerd op uw ruimte en voorkeuren. Een overzicht van onze bestaande ontwerpen kunt u terugvinden in het portfolio.

Over ons

De Gentse IN-TACT ontwerpstudio werd in 2016 opgericht door Sven Callewaert. Zelf een interieurarchitect en meubelontwerper van opleiding, combineert hij beide aspecten in zijn werk. In 2009 won hij de Portfolio Design Award voor een van zijn creaties. IN-TACT staat voor een interieur waarin tactiliteit een essentiële rol speelt. Authenticiteit en karakter zijn de basis voor elk ontwerp. Sven gaat op zoek naar de balans tussen moderne technieken en natuurlijke materialen. Zijn ontwerpen zijn puur en no-nonsense met kleine twist. Rust en duurzaamheid staan centraal. Naast ontwerpen legt Sven zich ook toe op lichtadvies. Door zijn ervaring in de sector met zowel particulieren als bedrijven kan hij inspelen op de meest geschikte invulling voor elk interieur. In samenspraak met zijn klanten komt hij zo tot een tijdloos, persoonlijk geheel.
Magnoliastraat 20, BE 9000 Gent
+32(0)497 20 64 57